Змагання з футзалу - це вже четвертий заключний вид спорту в межах ІІ етапу Всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч» у Сколівській громаді

28 березня

0lu

Заклади освіти активно відгукуються та беруть участь у змаганнях, демонструючи свій спортивний азарт та бажання перемогти, а найкраща команда з кожного виду спорту матиме чудову можливість представляти громаду й на інших етапах.

Цього разу у змаганнях взяли участь команди ОЗО «Сколівська академічна гімназія», Підгородецького ЗЗСО І-ІІІ ст., Труханівський ЗЗСО та Крушельницького ЗЗСО І-ІІ ст.
Кожна гра була цікавою і захопливою, учасники завзято змагалися за звання найкращої команди, демонструючи свою цілеспрямованість, силу волі, наполегливість у досягненні мети та працьовитість.

Детальніше

Зараз спільне завдання – дати всі можливості, щоб у Сумській області були робочі місця, працював соціальний захист – звернення Президента України

28 березня

0е

Глава держави зазначив, що з командою весь день перебуває на Сумщині. Спочатку – наші військові. Друге за сьогодні – це, звичайно, всі питання захисту Сумщини, кожної громади, кожного міста.

Дорогі українці, українки!

Сьогодні – Сумщина. З командою весь день тут. Спочатку – наші військові. Відвідав наших хлопців, які лікуються після поранень. Відзначив державними нагородами. Велика вдячність, низький уклін лікарям, усім медичним сестричкам, кожному, хто допомагає відновлюватися після поранень.

Детальніше

Відбулося чергове засідання районної комісії з ТЕБ та НС

27 березня

0ге

Сьогодні відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Засідання провів голова Стрийської РВА Богдан Янко.

В порядку денному розглянули питання:
- Про посилення протипожежного захисту території, населених пунктів, об’єктів господарювання, життєзабезпечення населення в пожежонебезпечному весняно-літньому періоді 2024 року. Здійснення комплексу заходів із запобігання виникнення пожеж в лісових масивах, екосистемах, населених пунктах, які межують із лісовими масивами. Готовність районних служб та підприємств до оперативного та якісного вирішення завдань з локалізації та ліквідації пожеж у лісах району.

Детальніше

Документи про освіту стали доступні в «Дії»

28 березня

0ді

Відтепер вступати до закладів вищої освіти чи влаштовуватися на роботу можна без купи ксерокопій — достатньо поширити електронний освітній документ.

Якщо ж ви втратили атестат чи диплом — у кілька кліків можна отримати інформацію в електронній формі. У застосунку Дія тепер відображаються:

Детальніше

Як підготувати трудові книжки для сканування з метою оцифрування: інформує Пенсійний фонд України

28 березня

0иу

Електронна трудова книжка – це цифровий варіант паперової трудової книжки.

Трудову книжку впровадили для удосконалення обліку трудової діяльності, зменшення паперового документообігу та ризиків пошкодження чи втрати паперових документів. Також це забезпечення зручного доступу працівників до даних про свою трудову діяльність, набутий страховий стаж, а в майбутньому – можливість автоматично оформити пенсію без відвідування Пенсійного фонду України.

Детальніше

Голова РВА привітав Тараса Микитку з 85-річчям

27 березня

0уз

Сьогодні, на запрошення голови Стрийської РВА Богдан Янко до РВА завітав відомий український диригент, народний артист України, професор Львівської національної музичної академії ім. Миколи Лисенка Тарас Микитка.

Нещодавно митець відзначив 85-річчя від дня народження. З цього приводу очільник Стрийщини привітав Тараса Микитку, подякував за багаторічну творчу працю і вагомий внесок у розвиток української національної культури, вручив йому вітальну листівку від Стрийської РВА та побажав творчого довголіття.
Простою і щирою розмовою – саме такою видалась тепла зустріч з видатним краянином, який поділився своїми спогадами, творчими досягненнями та планами.